labdarúgás

2021.08.09. 10:17

Az utolsó teszteket is lejátszották a rajt előtt

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésüket játszották le a hétvégén a megyei I. és III. osztályú Békés megyei labdarúgó-csapatok.

G. P.

A legtöbb gólt az Orosházi MTK-ULE 1913–Elek USE mérkőzés hozta, ahol a házigazdák egy híján 10 találatig jutottak, vendégeik pedig három alkalommal bizonyultak eredményesnek. A másik orosházi gárda, a megyei II/A csoportba feljutott Rákóczi Vasas szinte ificsapattal állt ki a megye kettő B csoport tavalyi bajnoka, a Mezőmegyer ellen, a hazai fiatalok a második félidőben egyenlő partnereknek bizonyultak az erős vendéggárda rutinos játékosaival. Püspökladányban immáron új edző, az éppen a vendéglátóktól „igazolt” új edző, Boruzs István vezetésével, gólgazdag találkozón győzedelmeskedett a szeghalmi alakulat. Bár még csak tesztmérkőzésről beszélünk, mégis meglepetésnek tűnhet az újjáalakult Magyarbánhegyesi FC sikere a megye egyes Békéscsabai MÁV ellen.

Eredmények: Orosházi MTK-ULE 1913–Elek USE 9–3, OMTK-Rákóczi–Mezőmegyer SE 1–4, Magyarbánhegyesi FC–Békéscsabai MÁV SE 3–1, Mezőtúri AFC–Dévaványai SE 6–1, Nagyszénás SE–Szentesi Kinizsi-SZTE 4–3, Békésszentandrási HMSE–Kondorosi TE 1–0, Okány KSK–Kamuti SK 8–1, Köröstarcsai KSK–Csárdaszállási SZSK 7–0, Székkutas TC–Tótkomlósi TC 3–2, Nagyiratos–Kevermes SE 6–3, Gyomaendrődi FC–Békéscsaba 1912 Előre U17 1–0, Püspökladányi LE–Szeghalmi FC 4–7, Békésszentandrási HMSE–Csabacsűdi GYLSE 1–1, Mezőmegyer SE–Békéscsaba 1912 Előre U17 4–3, Gádorosi LSE–Medgyesbodzás SE 2–2.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában