úszás

2021.07.05. 10:04

Nagy volt a versenyzési kedv Csongrádon

Negyven klub közel két és félszáz versenyzője lépett rajtkőre Csongrádon az elmúlt hét végén, ahol a „Fitt, egészséges nemzetért” tárt kapus program keretében hosszú idő után ismét nemzetközi szenior úszóversenyt rendeztek.

G.P.

Beküldött fotó

Békés megyéből a Békéscsabai Szenior Úszó Egyesület, a Gyulai Dr. Regele Károly Szenior Úszó Klub és a Tótkomlósi Rozmárok nagy öregjei léptek rajtkőre, a nemzetközi jelleget pedig három romániai és egy szerbiai klub szeniorjai adták.

Nagy volt a versenyzési kedv, amit alátámaszt, hogy a 12 megyeszékhelyi, a négy fürdővárosi és öt tótkomlósi induló a két nap alatt összesen 99 rajtot teljesített. És nem mellesleg remekül szerepeltek a kánikulai nyáridőben lezajló eseményen.

Beküldött fotó

A Békés megyei dobogósok. Békéscsabai Szenior Úszó Egyesület: Csirmaz Sándor, Csomai Zsolt, Gazsyné Hrabovszki Edit, Gondiné Lakatos Ildikó, Juhászné Tóth Margit, dr. Korcsok Ferencné, Miklós Éva, Molnár Vivien, Németh Éva, Pappné dr. Marik Sarolta, Petrovszki Éva.

Gyulai dr. Regele Károly Szenior Úszó Klub: Bíró Bernadett, Csepeli Pálma, Murnyák Zsuzsanna.

Tótkomlósi Rozmárok: Apatóczki István, dr. Balás Gábor, Fodor László, Kancsó János, László-Zsurzs Henrietta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában