labdarúgás megye II/A.

2021.07.04. 14:02

Korán edzésbe állnak Mezőberényben

Már július 8-án munkához látnak a Mezőberényben a helyi labdarúgók, akiket stabil középcsapatként jegyeztek az előző évi megyei II/A osztályú bajnokságban.

G. P.

Benyovszki Róbert irányításával zajlik majd a nyári felkészülés, heti szinten három edzés szerepel a programban, ráadásként jönnek a szombati tesztmérkőzések.

Utóbbiakból négyet kötöttek le, a július 17-ét pedig szabaddá tették, hogy egy utolsó nyári teljes hétvégét biztosíthassanak a játékosok számukra, akik közül többen akkortájt ejtik meg a vakációjukat. A folytatásban viszont már nem lesz lazítási lehetőség: a partnerek között két megye egyes alakulat is szerepel a bajnoki rajtig.

Ami pedig a tavaszi keretet illeti, abban nem várható jelentős változás, mivel távozási szándékot előzetesen senki nem jelzett. Ettől persze még a felkészülés ideje alatt egy-két fogas gazdát cserélhet az öltözőben, de a koncepció alapvetően a régi marad: változatlanul a helyi erőkre alapoznak, belőlük szeretnék kihozni a legtöbbet a második vonalban.

A felkészülési mérkőzések tervezete

Július 10., szombat, 17.00: Kamuti SK–Mezőberényi LE

Július 24., szombat, 10.00: Jamina SE–Mezőberényi LE

Július 31., szombat, 18.00: Szeghalmi FC–Mezőberényi LE (a helyszín kérdéses)

Augusztus 7., szombat, 17.00: Mezőberényi LE–Csorvási SK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában