cselgáncs

2021.06.02. 10:02

Vállalta, és egészen a döntőig menetelt Halmágyi Tamara

A Hato Judo és MMA Egyesület három reménysége lépett tatamira a győri Olimpiai Sportparkban megrendezett junior országos bajnokságon.

G.P.

A 17-20 évesek itthoni legfontosabb seregszemléjén Halmágyi Tamara (+78 kg), Szegedi Evelin (-52 kg és Györki Dániel (-55 kg) képviselte a békéscsabai egyesületet. Szegedi Evelin és Györki Dániel a selejtezők során kiestek, annak ellenére, hogy az utóbbi időben nagy fejlődésen mentek keresztül technikailag és erőben is.

Mégsem kellett érem nélkül hazamenniük, mert Halmágyi Tamara parádés győzelmekkel bekerült a döntőbe, annak ellenére, hogy az utóbbi időben mindkét bokája súlyosan sérült volt. Tóth Szabolcs és Halmágyi Antal edzők nem is akarták indítani, de Tamara kijelentette, hogy szeretne versenyezni.

Beküldött fotó

A sérüléstől tartva nem dobta be magát teljes erővel, így a favoritnak számító szatymazi lány győzött.

A felkészítő edzők abban bíznak, hogy a következő években Evelin és Dani is megmutatja, hogy sokkal többre képes, annál is inkább, mert mindhárom versenyzők még csak első éves a három évfolyamot felölelő korcsoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában