Mogyoród

2021.06.08. 14:32

Nem tudott gyakorolni a szarvasi sportlövő

Mogyoródon rendezték meg az elmúlt hétvégén a Hunter Field Target Magyar Kupa versenysorozat 3. fordulóját.

G. P.

Az összes kupaforduló a közelgő világbajnokságra jelent felkészülési lehetőséget. Most is sejtették a versenyzők, hogy nehéz pályát kell végig lőni. A szarvasi Sutyinszki Istvánnak az előző versenyen elfogyott a lövedéke, amit csak a mostani versenyre tudott pótolni, s emiatt elmaradt a szokásos gyakorlás.

– Ez sajnos meglátszott a teljesítményemen, mert bár a könnyebb fekvő célok lelövése után benne voltam az első háromban, azután jöttek az örök mumusok, az álló és térdelő célok, ahol csúnyán elvéreztem, alig néhányat tudtam csak ledönteni – beszélt a mogyoródi viadalról a szarvasi sportlövő.

– Sajnos visszacsúsztam, és az ötödik helyen zártam a versenyt, a HFT MK-összesítésben jelenleg a harmadik helyen állok. Most is csak az vigasztal, hogy benne vagyok a első hatban a ranglistán, így továbbra is a válogatott tagja lehetek. A következő verseny a HFT országos bajnokság lesz, amit július 10-én rendeznek Debrecen-Bánkon. Addig próbálok minél többet gyakorolni, főleg az álló és térdelő teljesítményemen kell sokat javítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában