labdarúgás megye ii.

2021.06.03. 09:28

Közeledik a dobogóhoz a méhkeréki csapat

Vendégsikerrel zárult a megyei II./B osztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójából pótolt szerdai mérkőzés Eleken. A Méhkerék érdemeit növeli, hogy 70 percen át tíz emberrel küzdve győzött, ezzel pedig a 2 pontra közelítette meg a tabellán a harmadik helyen álló Medgyesbodzást.

G.P.

Elek USE–Méhkeréki SE 0–1 (0–0)

Elek, 110 néző. V.: Bakos. Elek: Tar – Kotroczó, Trippon, Sipos, Gyulai (Simonka), Nagy Á., Bíró, Hotya, Kasznár, Nagy L., Puporka E. Edző: Turcsek Zoltán. Méhkerék: Patka Gy. – Repa, Kovács S., Konyecsni, Ruzsa, Iszály, Kádár, Fülöp, Szabó D., Kovács Zs. (Nagy Z.), Sajben (Kozma). Edző: Cserháti István. Edző: Cserháti István. G.: Fülöp (11-esből) az 58. percben. Kiállítva: Konyecsni (második sárga lap után) a 20. percben. Jó: Nagy Á., Kasznár, Kotroczó, Puporka E., ill. az egész csapat.

Turcsek Zoltán: – Végig nyomasztó mezőnyfölényben játszottunk, de sajnos a befejezéseknél nem koncentráltunk eléggé. Ha van egy kis szerencsénk, ezt a mérkőzést gólokkal kellett volna megnyernünk.

Cserháti István: – A kiállítás után maximálisan a védekezésre fektettük a hangsúlyt. Nagyon fegyelmezetten, koncentráltan játszottunk és egy góllal meg tudtuk nyerni a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában