atlétika

2021.06.02. 09:29

Hosszabb távon nyert Kovács Alexandra

Az olimpiai ezüstérmes Kiss Antalról elnevezett gyalogló emlékversenyen állt rajthoz Kovács Alexandra, a Békéscsabai AC fiatal gyaloglója.

G.P.

A dobogó legfelső fokán Kovács Alexandra /Beküldött fotó/

A tatabányai viadalon az U16-os korosztályban 5 kilométeren indult el Urbanikné Rosza Mária tanítványa. A nagyon szép környezetben, ideális körülmények között megrendezett viadalon ezúttal a hosszabb távon is nagy egyéni csúccsal magabiztosan győzött 24 perc 40 másodperces idővel.

A dobogó legfelső fokán Kovács Alexandra /Beküldött fotó/

Egy héttel korábban elmosta az eső a nyílt felnőtt Budapest Bajnokságot. Az elmaradt versenyszámokat a legutóbbi hétvégén pótolták a budapesti Ikarus pályán. A békéscsabai mindkét indulója jó napot zárt, hiszen egyéni csúcsot értek el. A rúdugró Erős Eszter 370 centis magasságot és ezzel beállította saját korábbi rekordját, a versenyben pedig az ötödik helyen végzett. Zahorán Milán az 1500 méteres síkfutásban jeleskedett, aki még soha futott 4:11 percet, a versenyben végül a hatodik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában