labdarúgás

2021.05.04. 18:32

Ingyenesen, de csak védettségi igazolvánnyal szurkolhatunk az Előrének

A Békéscsaba 1912 Előre stábja közösségi oldalán jelentette be, hogy a vasárnapi mérkőzésüket díjtalanul tekinthetik meg a Kórház utcai stadionban azok a szurkolók, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

V. L.

Forrás: Archív/Imre György

– A Békéscsaba 1912 Előre klub vezetésének döntése alapján ingyenes lesz a belépés a vasárnap 17 órától megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – Szolnoki MÁV FC NB II.-es bajnoki labdarúgó mérkőzésre, amely egyben az idény utolsó hazai összecsapása – áll a csabai klub keddi közleményében.

A " target="_blank" rel="noopener noreferrer">posztban kiemelik, hogy kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a Kórház utcai stadionban. A beléptetés során ezt ellenőrzik először, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem engedik be a stadionba.

A csapat stábja tovább felhívja a bérletes szurkolóik figyelmét arra, hogy semmiféle hátrányuk és/vagy anyagi káruk nem származik majd, hiszen a klub a szezon vége után kompenzálni fogja őket a nézők jelenléte nélkül megrendezett mérkőzések miatt.

A beléptetésről és a további szabályokról a klub honlapján olvashat bővebben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában