kézilabda nb ii./női

2021.05.05. 09:56

Győzelemmel zárta az évet a Gyula

CORNER-Gyulasport NKft.–Csorvási SK 23–21 (11–8)

G.P.

Kézilabda NB II.-es női mérkőzés. Gyula, zárt kapuk mögött. V.: Héjja, Kónya. Gyula: Antal – dr. Bányainé Szabó R. 2, Milyó 1, Papné Lukoviczki 2, Szögi 1, Laurinyecz 2, Csapó-Kovács H. 6 (1). Cs.: Szabó L. (kapus), Szőke, Lukács, Vólent, Mitykó 3, Kertes, Vozár 2, Hős K. 4 (1). Edző: Zöldi-Tóth Katalin. Csorvás: Mike – Nagy A. 1, Réti 1, Zahoránné 2, Madar 2, Kurucz 6 (1), Baráth B. 5 (1). Cs.: Zsiga (kapus), Kerepeczkiné 3, Lévai, Valaczkai, Ivanics 1. Edző: Ivanics-Gyemó Anita. Kiállítások: 2+Papné Lukoviczki Beáta a 27. percben azonnali piros lappal kizárva, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/2.

Szakaszonként az osztály színvonalát meghaladó izgalmas, színvonalas küzdelem folyt a pályán, igaz technikai hibák, eladott labdák is jellemezték a játékot a kedden lejátszott mérkőzésen. Egyik csapat sem kímélte magát, nyílt sisakkal játszottak a felek. Mike Mária a csorvási, Antal Xénia a gyulai kapuban parádézott, de a védelmek is helyükön voltak. A presztízscsatában a végig vezető gyulai csapat győzelemmel hagyta el a pályát a jól küzdő vendégek ellen. A Gyulasport az utolsó négy mérkőzését megnyerve befejezte a 2020–2021-es bajnokságot. Jelenleg 4., s a hatodiknál rosszabb helyen nem végezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában