kézilabda

2021.05.21. 09:19

Csak a győzelem segíthet a Békéscsabán

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 16 órakor a 14. helyezett, hat pontos EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE az előtte egy hellyel álló, hét pontos Hungast Szombathelyi KKA vendége lesz.

V. L.

A találkozó esélyeiről Vida Gergő, a lila-fehérek vezetőedzője a következőket mondta: – A szombati mérkőzés az utolsó esély számunkra, ezért mindenképpen nyernünk kell. Tudjuk ugyanez a célja a hazaiaknak is, így mindkét csapat motiváltan lép majd pályára. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, amelyen szükség lesz jó kapusteljesítményre, hatékony védekezésre, támadásban pedig a minél pontosabb befejezésekre. A hazaiaknál az ukrán beállós Gorilszkára kell figyelnünk elsősorban, aki eddig több mint százharminc gólt lőtt. A két átlövő, a mi beállósunk Jelena Agbaba korábban az Előrében is szerepelt balkezes nővére Marija Agbaba, és Bandelier is gólerős. Mi az Érd elleni győztes kerettel készülünk, és bizom abban, hogy a csapat megtudja ismételni az ott mutatott jó játékát.

A találkozót a Hargitai Gábor, Markó Gábor játékvezetői kettős dirigálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában