kézilabda

2021.03.17. 09:49

Elfogyott a gyulai előny

Corner-Gyulasport NKft. és a K. Szeged SE csapott össze kedden.

G. P.

Corner-Gyulasport NKft.–K. Szeged SE, Gyula 27–29 (17–13)

NB II.-es női kézilabda-mérkőzés. Gyula, zárt kapuk mögött. V.: Rigó, Rizinger. Gyula: Antal – Dr. Bányainé Szabó R. 4, Hős K. 3, Papné Lukoviczki 6, Szögi 7 (2), Lukács 2, Csapó-Kovács H. 2. Cs.: Szabó L. (kapus), Laurinyecz, Horváth R., Vólent, Milyó 3, Anderlik, Kertes, Vozár. Edző: Zöldi-Tóth Katalin. A K. Szeged SE legjobb dobói: Forgó 9 (5), Kertész 8 (2). Kiállítások: 12, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 8/7.

A kedden lejátszott találkozón a második félidő első hét percében a vendégek egy 4-0-ás szériát produkálva behozták a hazaiak első félidőben szerzett előnyét. A szünet után lőtt 10 gyulai találat kevésnek bizonyult a győzelem megszerzéséhez. A hazaiak a 49. percben még egy góllal vezettek, de a szegediek fordítottak és végül mindkét pontot elvitték. A vendégeknél volt két játékos, Forgó Nikolett és Kertész Kitti Kamilla, akik összesen 17 gólt szereztek, ebből 10-et a második félidőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában