röplabda

2021.02.16. 14:29

Veretlenül kezdték a második kört a csabaiak

A második körrel folytatódott az elmúlt hétvégén az U17-es I. osztályú bajnokság alapszakasza, ahol a 12 csapat egyszer játszik egymással, majd az így kialakult végeredmény alapján az első hat helyezett méri össze tudását a májusi országos döntőn.

G. P.

A Linamar-Békéscsabai RSE az alapszakasz első körét a második helyen zárta, így a folytatásban nem is lehetett más az elvárás, mint ennek a pozíciónak a megőrzése.

Az első tornára Budapesten került sor, ahol az UTE, a Szombathely és a Vasas B együttese volt az ellenfél. A csabai lányok két sima és egy nehezebb mérkőzésen, három győzelemmel érvényesítették a papírformát.

U17 I. osztály, alapszakasz 2. kör:

Linamar-Békéscsabai RSE–Szombathelyi SI 3:0 (12, 12, 15); Linamar-Békéscsabai RSE–Vasas SC B 3:1 (–16, 16, 23, 20), Linamar-Békéscsabai RSE–UTE U17 A 3:0 (23, 15, 17).

A BRSE csapata: Endrődi Hanna, Radnai Lili, Radnai Luca, Sinka Dalma, Laurinyecz Lilla, Kucsera Jázmin, Fekete Gréta, Katics Kitti, Tuska Brigitta, Schneider Vanessa, Korcsok Karolina, Lázár Kamilla, Matuska Orsolya, Fekete Ramóna. Edző: Nagy Attila.

Nagy Attila: – Különböző mérkőzések voltak edzői szempontból, a lényeges találkozó a második volt, egy kiválóan felkészített ellenféllel játszottunk. Örülök, hogy nyertünk, a fontos pillanatokban sikerült a csapatnak jól koncentrálni, azonban még nagyon sok munka vár ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában