Labdarúgás

2021.02.01. 08:31

Nem pörögtek fel az első meccsre a Gyulai Amazonok

Nem a legjobban sikerült a Gyulai Amazonok NB II.-es női csapata tavaszi rajtja, melyet szombaton odahaza tartottak, az őszről pótolt Monor elleni mérkőzéssel. A helyi lányok meglehetősen idény eleji formát mutatva szenvedtek vereséget.

G. P.

Egy egyéni hibát kihasználva szerzett vezetést a Monor a 13. percben. A gól után is kapkodóan, sok hibával játszott Molnár Zoltánné együttese, a félidő végén három lehetősége volt az egyenlítésre, de mind kimaradt. A második játékrészben némileg feljavult az Amazonok játéka, de ezúttal nem úgy működött a gépezet, mint általában. Egy lesgyanús találattal két gólos előnyre tett szert a Monor, melyre Paál Dalma válaszolt a 61. percben. Az egyenlítés azonban elmaradt, sőt a végén egy újabb hibát használva, bebiztosította sikerét a vendégcsapat.

A gyulai együttes február 7-én a Nyíregyháza Spartacust fogadja 13 órától.

Molnár Zoltánné: – A csapat a töredékét sem nyújtotta annak, amit valójában tud. Bízom benne, hogy ez az idény eleji forma hétről-hétre javulni fog, úgy, mint ősszel is. Igyekszünk javítani a hibákat és tisztesen helytállni a bajnokságban.

Gyulai Amazonok–Monori SE 1–3 (0–1)

NB II.-es női labdarúgó-mérkőzés, Gyula. V.: Szabó Molli. Gyula: Farkas V. – Lehóczki (Mezei), Mátyás (Szappanos), Paál (Nagy E.), Lovas, Molnár Á., Szerb, Hack, Kurai, Komlósi, Bartha. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Paál a 61., ill. Sass a 13., az 58., Pirót a 85. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában