kézilabda

2021.02.13. 19:39

Húsz góllal nyertek az orosházi lányok

OXXO Energy Orosházi NKC–Gödi SE 40–20 (22–4)

V. L.

Kézilabda NB I B.-s női mérkőzés, Orosháza, zárt ajtók mögött. V.: Kovács G., Papp B. Orosháza: Cseh – Bíró 2, KENYERES 8, Tóth S. 4 (2), Magó 1, Márczy 2, MOHAROS 5. Cs.: Csizmadia (kapus), Vörös 2 (1), Antal 1, SZABÓ D. 7, Nemes 2, ÁCS 3, Horváth B. 2, Szöllősi D. 1. Edző: Herbert Gábor. A Göd legjobb dobói: Németh L. 6 (2), Szenes 4.

Kiállítások: 0, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 3/2.

A vendégek csak tizenkét játékossal érkeztek a szombati találkozóra. Az orosháziak jól kezdtek, és az 5. percben már 5–0-ra vezettek. A vendégek a 8. percben lőtték első góljukat. A folytatásban is az ONKC irányította a játékot, és a 14. percben 10–1-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A 18. percben kialakult a tíz gólos különbség (13–3). A félidő hajrájában is a házigazdák diktálták a tempót, és a szünetben már tizennyolc góllal vezettek.

Fordulás után Csizmadia Fanni állt az orosháziak kapujába. A hazaiak továbbra is irányították a játékot, és a 36. percben 25–6-os előnyüket regisztrálhattuk. A 39. percben Herbert Gábor időt kért, miközben sorra küldte be a fiatalokat, akik közül Ács Orsolya, Szöllősi Dorottya és Horváth Bíborka is gólt szerzett. Felváltva estek a gólok, a 47. percben 32–13-at mutatott az eredményjelző. Az 51. percben Herbert Gábor az időkérés során összeszedett játékot kért tanítványaitól, akik végül húsz góllal nyertek.

Az ONKC magabiztos győzelmet aratott az eddig még nyeretlen, 11 forduló alatt mindössze egy pontot gyűjtött gödiek ellen.

Herbert Gábor: – Örülök a húszgólos győzelemnek, de a koncentrációt javítani kell, hiszen a folytatásban nehéz mérkőzések várnak ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában