Labdarúgás

2021.02.07. 10:34

Hasznos edzőmeccset játszott a Ladány

Az NB III.-as Balassagyarmat vendége volt a szintén harmadosztályú Körösladány MSK csapata szombaton.

V. L.

A végig jó iramú mérkőzés nyolcadik percében egy egyéni hibát követően a balassagyarmati Kamarás került helyzetbe, aki 15 méterről a bal alsó sarokba lőtte a labdát, ezzel megszerezve a vezetést csapatának. Ugyan próbálta, és lassan átvette az irányítást a szünetig a Ladány, de ez gólt nem hozott. A második játékrészben is megmaradt a tempó mindkét csapat játékában, helyzetek ugyan itt is, ott is voltak, de újabb gól már nem született.

Balassagyarmati VSE–Körösladányi MSK 1–0 (1–0)

Körösladányi MSK: Ivicevics – Prasler, Ruzsa Z., Szabó Á., Szántó – Krajcsó K., Czirok J., Zelenyánszki, Pusztai – Mácsai L., Kisari. Játszott még: Nagy B., Szabó V., Rádai, Vastag, Bukor, Tóth B. Edző: Fodor Sándor.

G. Kamarás a 8. percben.

Fodor Sándor: – Az első negyedórát kivéve, ahol egy egyéni hibánkat kihasználta az ellenfél fokozatosan jöttünk fel a szünetig, valamint a második félidőben. A csapat jól teljesített a támadás építésben, viszont a helyzetkihasználáson javítani kell. Hasznos edzőmérkőzés volt, látjuk hol kell a továbbiakban előrelépnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában