Labdarúgás

2021.01.06. 12:51

Tótkomlósi TC: a megye kettő az ideális osztály

Január 8-án kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra a Tótkomlósi TC csapata. A kvalifikációs bajnokságban érdekelt piros-kékeknek matematikai esélyük még maradt arra, hogy a megyei I. osztályban folytathassák, ehhez azonban mindkét őszről áthozott hazai rendezésű mérkőzésüket nagy különbséggel kellene nyerniük.

G. P.

A piros mezes komlósiak a megye kettőre készülnek /Fotó: K. Z./

Fotó: Kiss Zoltán

Vélhetően a második vonal A-csoportjában szerepelnek majd, ahol a mezőny felső harmadában kezdhetnék az idényt a magukkal vitt pontok alapján. A felkészülés során Dávid Zsolt edző heti szinten két foglalkozást vezényel a játékosoknak, a hétvégék pedig a tesztmeccsekről szólnak majd. Ezekből ötöt terveztek be, az elsőt január 16-án az OMTK-Rákóczival játsszák le, amit a Székkutas elleni két, és a Békéscsabai LA U19 elleni mérkőzés követ, illetve egy egyeztetés alatt áll.

A piros mezes komlósiak a megye kettőre készülnek /Fotó: K. Z./

– Télen pályagondjaink vannak, ezért igyekeztünk műfüves meccseket lekötni. Értékes őszi idényen vagyunk túl, amely során rengeteg tapasztalatot szereztünk. Számunkra a megye második vonal az ideális osztály, ahol megpróbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból – fogalmazott Dávid Zsolt. Nem számolnak nagy játékosmozgással, de az ősszel lemorzsolódott labdarúgók helyét mindenképpen szeretnék pótolni.

Keszeli Rajmund Szegedre távozik, Szabó Sándor Patrik és Koleszár János újrakezdi, az ifik közül Molnár Imre és Nagy Attila is a felnőttekkel végzi az alapozást.

A Tótkomlósi TC tervezett téli programja:

Január 16., szombat, 12.00: OMTK-Rákóczi–Tótkomlósi TC

Január 23., szombat, 13.00: Székkutas TC–Tótkomlósi TC (Hódmezővásárhely)

Január 30., szombat 13.00: Székkutas TC–Tótkomlósi TC (Hódmezővásárhely)

Február 6., szombat, 14.00: Békéscsaba LA U19–Tótkomlósi TC

Február 13., szombat, 13.00: Tótkomlósi TC–Békéscsabai MÁV SE (kvalifikációs bajnoki)

Február 20., szombat, 13.00: Tótkomlósi TC–Dobozi SE (kvalifikációs bajnoki)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában