kézilabda

2021.01.08. 12:44

Megkezdte a felkészülést az Orosházi NKC

Az NB I. B.-s női bajnokság Keleti csoportjában szereplő, és jelenleg hat lejátszott mérkőzés után a tizedik helyen álló OXXO Energy Orosházi NKC csapata az otthoni egyéni felkészülés után a hét elején megkezdte a közös felkészülést a tavaszi idényre Herbert Gábor edző irányításával.

V. L.

A munkába bekapcsolódott több mint egy éves kihagyás után Vörös Bettina. A együttesnek sok ideje nem maradt, hiszen január 12-én, kedden 18 órakor már Liga Kupa mérkőzést játszik a szintén másodosztályú PC Trade Szegedi NKSE otthonában. A folytatásban január 22-én, pénteken 17.30 órakor a Tisza-parti együttest fogadják szintén a Liga Kupa keretében az Eötvös-téri sportcsarnokban. Az orosházi lányok a tervek szerint január 30-án, szombaton 15 órakor Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban lépnek pályára a Liga Kupában a az NB I. B.-s Kecskeméti NKSE vendégeként.

A bajnokságban a tervek szerint február 6-án, egy elhalasztott mérkőzést pótolnak a orosháziak, ekkor a Dunakeszi együttese érkezik az Eötvös-téri sportcsarnokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában