Röplabda

2020.11.12. 09:34

Módosíthatják a CEV Kupa lebonyolítását

G. P.

 

Röplabda A kontinensen növekvő tendenciát mutató vírushelyzet miatt, az Európai Röplabda Szövetség (CEV) igyekszik megtalálni az optimális lebonyolítási formát a nemzetközi kupasorozatok vonatkozásában.

Ennek okán videokonferenciára hívták az érintett klubokat, hogy tanácskozzanak a megoldási lehetőségekről. A Swietelsky-Békéscsabai RSE képviseletében Varga Róbert technikai igazgató vett részt az online meetingen, ahol a „buborék elvű” (egy helyszínen több mérkőzést rendeznek) lebonyolítás lehetőségeit vizsgálták.

„Klubunk elkötelezett a nemzetközi kupaszereplés mellett, mérlegeljük a lehetőségeket és ezek függvényében teszünk javaslatot a folytatásra” – áll a BRSE közösségi oldalán.

A Békéscsaba a CEV Kupában eredetileg a finn LP-Vampula Huittinen ellen kezdett volna a nyolcaddöntőbe jutásért, ám az északiak a koronavírus-járvány miatti bizonytalanságok miatt visszaléptek a sorozattól, így jelen állás szerint az olasz Saguella Monza együttesével mérkőzne a 8 közé kerülésért. G. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában