birkózás

2020.10.28. 17:15

Orosházi fiatalok a korosztályos válogatottak edzőtáborában

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub négy versenyzője vesz részt az őszi szünetben országos edzőtáborozáson.

V. L.

Országos diák-serdülő tábort rendez a szövetség a reménységek számára. A bócsai összetartásra a Spartacus négy leány sportolója Páli Mirella, Balázs Renáta, Macsári Krisztina és Szűcs Letícia utazott el, hogy a korosztályuk legjobbjaival készüljenek a következő időszak feladataira.

Karcagon rendezték meg az elmúlt hétvégén a Kelet-Magyarországi Diák l. Szabadfogású versenyt, és Gyermek Gálát, amely egyben a Kurucz-testvérek emlékversenye is volt. A viadalon az Orosházi Spartacus Birkózó Klub három fiatalja lépett szőnyegre. A Diák I. korosztályban a 85 kg-osok között Farkas Krisztián az előző heti kötöttfogású aranyérme mellé ezúttal begyűjtötte a régió szabadfogású aranyát is. A Gyermek Gálán a 24 kg-osoknál Deák Attila bronzérmes lett, a 46 kg-ban Oláh Tamás ötödik.

Az Orosházi Birkózó Egyesület három birkózója Debreczeni Tamás, Posuch Petra és Fekete Bence kapott meghívást a korosztályos válogatott edzőtáborába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában