Kézilabda

2020.10.31. 16:21

Elhalasztották a békésiek balassagyarmati mérkőzését  

Ismét elhalasztották a férfi NB I B. Keleti csoportjában az Optimum Solar-Békési FKC csapatának Balassagyarmat elleni október 31.-ére, szombatra kiírt bajnoki mérkőzését.

V. L.

A Nógrád megyei alakulat elleni találkozót már egyszer elhalasztották szeptemberben. A békésiek hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy újabb halasztásra kerül sor a jelenlegi helyzetre való tekintettel. Ennek oka, hogy mindkét csapatban koronavírus tüneteit mutató játékosokat jelentettek a klubok egymásnak, illetve a Magyar Kézilabda Szövetségnek. A jelenlegi protokoll szerint zajlanak a tesztelések mindkét oldalon, és várják az eredményeket.

Békésen a gyanús, tüneteket produkáló játékosok elkülönítésre kerültek, most a koronavírus-tesztelések eredményére várnak. A Békési FKC felnőtt csapatának edzéseit felfüggesztették, a tesztelések eredményeinek függvényében hozzák majd meg a további intézkedéseket.

A Magyar Kézilabda Szövetség jóváhagyta a mérkőzés halasztását, a találkozó új időpontjáról később egyeztetnek a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában