úszás

2020.09.10. 13:52

Csongrádon gyűjtötték az érmeket

Tizenharmadik alkalommal bonyolították le a hétvégén a Csongrádi Országos Szenior Úszóversenyt, melynek a helyi gyógyfürdő és uszoda adott otthont. A nyitott, hétpályás medencében az ország minden pontjáról nem kevesebb, mint 35 egyesület vetélkedett.

G. P.

Békés megyéből a Békéscsabai Szenior Úszó Egyesületből, a gyulai Dr. Regele Károly Szenior Úszó Klubból és a helyi önkormányzat által a nemzeti ünnepen Pro Urbe díjjal elismert Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesületből vettek részt szép számban versenyzők.

A Békés megyeiek közül kiemelkedett a szenior világbajnok, békéscsabai Juhászné Tóth Margit teljesítménye, aki nem kevesebb, mint nyolc egyéni számban csapott elsőként a célba. Több számban lett győztes dr. Kocsor Ferencné és dr. Pappné Marik Sarolta is. A csabaiak a törökbálintiak, a szentesiek és Budapesti Delfinek után a negyedik legtöbb számba neveztek, úszóik összesen 46 alkalommal álltak fel a rajtkőre. A tótkomlósiak közül Kancsó János volt érdekelt az eredményhirdetésnél.

Békés megyei dobogósok. Békéscsabai Szenior Úszó Egyesület. Csirmaz Sándor, Gazsyné Hrabovszki Edit, Gondiné Lakatos Ildikó, Juhászné Tóth Margit, dr. Kocsor Ferencné, Metcalfe-Bodnár Tímea, Dr. Pappné Marik Sarolta, Pető László, Petrovszki Éva, Sallai Katalin.

Dr. Regele Károly Szenior Úszó Klub, Gyula. Bagi Csilla, Bíró Bernadett, Schriffert Józsefné.

Tótkomlósi Rozmár Szenior Úszó Klub Egyesület. Benyó Istvánné, Gáll Jánosné, Fodor László, Hetényi János, Kancsó János.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában