A csapatba toboroznak

2024.06.10. 18:01

Ezért is érdemes elmenni kedden a Centerbe Csabán

Milyen egy iskolaőr? Segítőkész, jól végzi a munkáját, ért a fiatalok nyelvén, meg lehet beszélni vele a dolgokat, vicces, ott segít, ahol tud. Hermeczi Anikó, a Gyulai Szakképzési Centrum Dévaványai Technikum és Szakképző Iskola iskolaőre ilyen. És ezt nem magáról mondja, hanem az egyik diák, Sás Brigitta 10/B osztályos tanuló készített neki egy ajándékot, amelyből kiderül, hogy a fiatalok bizony ilyennek látják őt. Brigitta most adta át Anikónak a képet, ami egy igazán kedves és megható, maradandó emlék.

Nyemcsok László

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, kolléganőjük, Anikó Dévaványán él, és abba az iskolába járt, ahol most szolgál. Szeret gyerekek, fiatalok között lenni, ezért is jelentkezett iskolaőrnek. Figyel a diákokra, szívesen beszélget velük, így érte el azt, hogy megbíznak benne. Bármilyen kérdéssel, problémával fordulhatnak hozzá, mindig örömmel segít és a pedagógusokkal is tiszteletteljes, jó munkakapcsolatot ápol. Ez volt az első tanéve iskolaőrként.

Szombati Andrea kitért arra, ha valaki szeretne a csapat tagja lenni, akkor június 11-én, kedden 12 és 14 óra között Békéscsabán, a Csaba Center aulájában vegyen részt a toborzáson, ahova szeretettel várják. A sajtószóvivő hangsúlyozta, az érdeklődők írhatnak a [email protected] címre is, és felveszik vele a kapcsolatot, tájékoztatnak a képzési lehetőségekről, az éppen nyitott pozícióikról. Ajánlják figyelmükbe a karrierportálukat is: https://karrier.police.hu/

Anikó szeret gyerekek, fiatalok között lenni, ezért is jelentkezett iskolaőrnek
Fotó: Békés vármegyei rendőrség/Facebook-oldal

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában