Labdarúgás

2020.07.15. 12:47

Változások a ladányiak programjában

A tervek szerint halad az NB III.-as újonc körösladányi csapat felkészülése, igaz változás történt az edzőmeccsek programjában. Szombaton Hódmezővásárhelyre látogatnak a kék-fehérek, ahol a harmadik vonalban szintén újonc házigazdákkal találkoznak.

Verasztó Lajos

A bajnoki főpróbára is módosul a partner, ugyanis a romániai járványügyi helyzet romlása miatt elmarad a Váradszentmártonnal tervezett július 25-i randevú, helyette egy nappal később Füzesgyarmaton lépnek pályára a ladányiak.

Hír még a Sebes-Körös parti városból, hogy érkezik a Grosics Akadémia U19-es együtteséből a 18 éves belső védő, Szabó Viktor.

A fentieken túl azt is megtudtuk, hogy az NB III-as versenykiírás szerint 38 forduló alapján a csoportok legjobbjai jutnak az NB II-be, míg a 16–20. helyezettek, illetve a legrosszabb 15. esik ki a megyei pontvadászatba (16 együttes), ahonnan az osztályozót sikerrel vevő 10 bajnok jut majd fel, így a következő idényben már csak 54 tagú lesz a mezőny.

A hátralévő felkészülési mérkőzések időrendje

Július 18., szombat, 10.30: Hódmezővásárhelyi FC–Körösladány MSK

Július 21., kedd, 18.00: Körösladány MSK–Jászberényi FC

Július 26., vasárnap, 17.00: Füzesgyarmati SK–Körösladány MSK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában