Tenisz

2020.07.23. 15:22

Megyei sikerek születtek Baján

Baján rendezték meg a közelmúltban a XXI. Pedagógus Tenisz Bajnokságot.

V. L.

A bajai pedagógus-teniszverseny Békés megyei érmesei

A háromnapos viadalon, kellemes környezetben, tíz pályán folytak a küzdelmek a különböző korosztályokban. Legnagyobb létszámban – szám szerint tizenegyen fogtak ütőt – ismét Békés megye képviseltette magát a rendezvényen. A megyei pedagógus teniszezők egy-egy serleggel köszönték meg a rendezést a balatonalmádi és a bajai házigazdáknak. A Békés megyeiek négy aranyéremmel tértek haza a viadalról.

A bajai pedagógus-teniszverseny Békés megyei érmesei

A Békés megyeiek eredményei. Férfiak. 55 év alatti korosztály: 1. Hidasi László (Mező­berény), 2. Laczó Szabolcs (Békéscsaba), 3. Frey Tibor (Mezőberény). 55 év feletti korosztály: 1. Kovács Pál (Békés­csaba).

Ebben az évben a szervezők indítottak egy szuperligát, amelynek győztese egy bajai wellness-szállodában tölthet el egy kellemes hétvégét. Ebben a kategóriában a békéscsabai Mihály István szerezte meg az első helyet. A párosoknál első lett a Németh István (Orosháza), Mihály István (Békéscsaba) duó, míg a Frey Tibor, Hidasi László mezőberényi kettős a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában