Labdarúgás

2020.06.22. 10:08

Egyelőre csak távozók vannak Szénáson

Nyolc edzőmérkőzéssel kalkulálnak a nyári felkészülési időszak során a Nagyszénás SE megyei I. osztályú labdarúgócsapata háza táján.

G. P.

A kék-fehér alakulat július 7-én kezdi meg a hat hetesre tervezett alapozási időszakot Tasi Róbert irányításával, és már az első hétvégén tesztel is. A partnerek többsége visszatérő lesz, a Soltvadkert viszont egy baráti kapcsolat eredményeként került fel a listára. A szénásiak kétszer is összemérik erejüket az újra riválissá váló Mezőhegyessel, játszanak a csabai akadémista fiatalokkal, a csongrádiakkal, továbbá a szomszédos Gádorossal és Csabacsűddel.

A kerettel kapcsolatos legfrissebb hír, hogy Bordás Sándor és Borgulya Tamás után újabb távozó akad: a 28 esztendős Kecskeméti Sándor a hírek szerint az OMTK-Rákóczi invitálását fogadta el. Új igazolás egyelőre nincs, de jó úton haladnak a tárgyalások az erősítéseket illetően.

Az edzőmérkőzések tervezett menetrendje

Július 11., szombat, 10.00: Mezőhegyesi SE–Nagyszénás SE,

Július 18., szombat, 10.30: Soltvadkerti TE–Nagyszénás SE

Július 22., szerda, 18.00: Nagyszénás SE–Mezőhegyesi SE

Július 25., szombat, 10.00: Gádorosi LSE–Nagyszénás SE

Július 29., szerda, 18.00: Nagyszénás SE–Békéscsaba LA U17

Augusztus 1., szombat, 10.00: Nagyszénás SE–Csongrádi TSE

Augusztus 5., szerda, 18.00: Nagyszénás SE–Békéscsaba LA U19

Augusztus 8., szombat, 10.00: Nagyszénás SE–Csabacsűdi GYLSE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában