Röplabda

2020.06.10. 09:05

Anyai örömök elé néz Bodnár Dorottya

A Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE centere az előző hetekben tudta meg, hogy gyermeket vár – olvasható a BRSE Facebook oldalán.

Forrás: BRSE Facebbok oldal

A Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE centere 14 éves korában érkezett a Viharsarokba, majd pár év múlva bemutatkozott a felnőtt csapatban, mellyel egyedülálló eredményeket ért el. Tevékeny részese volt a klub felemelkedésének, 5 bajnoki címet, 2 Magyar Kupát, valamint 2 MEVZA Cup elsőséget szerzett.

– Dorka már korábban jelezte, hogy párjával gondolkoznak a családalapításon. Számítottunk játékára a következő szezonban, de az életben vannak olyan dolgok, amelyek fontosabbak a sportnál és felülírják az előzetes elképzeléseket. A játékos a szülést követően szeretne visszatérni és a klub kötelékében folytatni pályafutását. Pótlása feladja a leckét, hiszen évek óta az egyik legjobb volt a magyar centerek között, de már körvonalazódik a megoldás – mondta Baran Ádám a BRSE elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában