kézilabda

2020.05.29. 13:16

Horváth Roland lett az Érd új vezetőedzője

Beigazolódtak a helyi sajtó értesülések a legutóbb a Békéscsabai Előre NKSE-nél dolgozó Horváth Roland veszi át a nyártól az Érd NB I.-es női kézilabdacsapatának irányítását – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

V. L.

– Érd városa megérdemli a kézilabdát, a szurkolók, és a lakosok szeretik a sportot, ez a mindennapokban is érződik. Nem lesz könnyű feladat, hiszen a nulláról kezdjük a szezont, körülbelül tizennégy új játékosnak kell összeszoknia, ehhez türelem, kitartás és biztatás kell mindenki részéről az NB I.-ben maradáshoz – idézi a honlap a vezetőedzőt, akinek a munkáját Gridnyeva Szvetlana kapusedző és Maurer Szanda erőnléti edző segíti majd.

Az új keret tagjait Érden még nem jelentették be, de az Eszterházy SC honlapján megjelent hír szerint az már biztos, hogy Győrffy Alexandra, az egriek kapusa a Pest megyei alakulatnál folytatja pályafutását.

A 27 esztendős játékos hat évet töltött el Egerben, ez idő alatt részese volt másodosztályú bajnoki címnek és NB I.-es szereplésnek, és ebben az idényben is első számú kapusnak számított az Eszterházy SC-nél, amely öt pont előnnyel vezette az NB I./B Keleti csoportját, amikor a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánították a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában