Röplabda NB II./U21

2020.02.24. 13:51

Megőrizte veretlenségét a Békéscsaba

A Békéscsabai RSE U21-es csapata vasárnap este hazai pályán zárta le az NB II./U21-es bajnokság alapszakaszát. A viharsarkiak a Palota RSC együttese ellen tartották meg veretlenségüket, noha a meccs egybeesett a felnőtt találkozóval, így a fiataloknak nélkülözniük kellett az extraligás keretben figyelembe vett öt játékosukat.

G. P.

Linamar-Békéscsabai RSE–Palota RSC 3:0 (24, 15, 10)

NB II./U21-es női mérkőzés. Békéscsaba 100 néző. V.: Villás, Kulcsár. BRSE: BOSKÓ, TATÁR, ARACZKI, Lenkefi, Gellén, Sinka. Cs.: Juhász (liberó), Kertész, Feld. Edző: Nagy Attila.

Álmosan kezdte a találkozót a BRSE, már 1:9 is állt az eredményjelzőn, időt azonban csak 10:14-nél kért a hazaiak edzője. Az ekkor kapott tanácsok hatottak. Fordított a csabai csapat, de ismét jött egy rövidzárlat, ami szettlabdát eredményezett a Palota oldalán, a játékrészt azonban a pontosabban támadó hazaiak nyerték. A békéscsabaiak egyre nagyobb sebességgel játszottak, amit a folytatásban már nem tudott követni a látogató.

A Keleti A-csoportot a BRSE 16 gőzelemmel, veretlenül nyerte meg. Következik majd az U21-es bajnokság elődöntője, melyet négyes csoportokban vívnak majd a csapatok, március végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában