cselgáncs

2020.01.28. 10:27

Sorozatban ötödször nyert a csabai Tamara

Budapesten, az UTE Horváth Istvánról elnevezett csarnokában rendeztek az elmúlt hétvégén az ifjúsági korosztály számára országos válogató versenyt.

G. P.

A békéscsabai Hato Judo és MMA SE-ből két fiatal, Halmágyi Tamara és Szegedi Evelin lépett tatamira. Györki Dániel is készült, de betegsége miatt végül nem tudott szőnyegre állni. Szegedi Evelin az 52 kilogrammos súlycsoportban remek ippon győzelemmel kezdett és bejutott a legjobb nyolc közé. Ezek után két vereséget szenvedett, így helyezetlenül zárt.

Halmágyi Tamara és Tóth Szabolcs edző /Fotó: Hato Judo/

Ennek ellenére elmondható, hogy jó úton halad, kiválóan küzdött ezen a napon, ami biztató a jövőre nézve. Halmágyi Tamara a +70 kilogrammosok között vetélkedett és három ippon győzelemmel megszerezte az aranyérmet. A csabaiak üdvöskéje sorozatban az ötödik versenyen végzett az első helyen korosztályában. A klub edzői remélik, hogy a februári magyar bajnokságon is folytatódik kitűnő sorozata. A két békéscsabai fiatalt Tóth Szabolcs és Halmágyi Antal edzők készítették fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában