labdarúgás

2020.01.16. 10:17

Belevágott a felkészülésbe a Mezőmegyer

Zsiros György kedden megtartotta bemutatkozó edzését Mezőmegyeren.

G. P.

A tapasztalt tréner az Újkígyóson végzett munkáját hagyta félbe a konkurens megkeresésére. A csapat a megyei II. osztály B-jelű csoportjának 3. helyén telel, az elsődleges kihívás ennek a pozíciónak a megtartása lesz és ebben éppen a kígyósiak jelenthetik a legnagyobb kihívást.

– Tizenhat játékos jelent meg az alapozás nyitányán, az első benyomásaim kedvezőek – emelte ki a tréner, aki a kölcsönös bemutatkozást követően egy átmozgató foglalkozást is levezetett.

Ez a hét a ráhangolódás jegyében zajlik, a következő viszont már az erőgyűjtésről szól majd. Januárban heti szinten három gyakorlás lesz, februártól pedig belépnek a programba a tesztmérkőzések, melyek egy edzést is kiváltanak.

– Február elsején a hagyományos sportbál jelenti az első hétvégi összetartást, az azt követő három szombat délutánra viszont van szabad helyünk a Kórház utcai műfüves pályán. Ezeken a találkozókon szeretném minél gördülékenyebbé tenni a csapat játékát, és beépíteni azokat a játékosokat is, akiket a hiányposztokra szemeltünk ki – mondta Zsiros György.

A mezőmegyeriek felkészülési mérkőzéseinek időrendje:

Február 8., szombat, 14.00: Mezőmegyer SE–Szabadkígyósi SZSC

Február 15., szombat, 14.00: Mezőmegyer SE–Gerlai SE

Február 22., szombat, 14.00: Mezőmegyer SE–Jamina SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában