Évadzáró

2019.12.08. 10:34

Világelsőkkel az erős emberek évadzáróján

A római világbajnoksággal befejeződött a szezon a békéscsabai Fanatic Body&Fitness Power versenyzői számára. Az elmúlt években testépítő világbajnokok sorát kinevelő egyesület pénteken este tartotta meg évadzáróját a békéscsabai Panoráma Hotel Étteremben.

G. P.

Ritka az az alkalom, ahol annyi lett volna az egy négyzetméterre eső világbajnokok száma, mint a pénteki eseményen.

Az évadzárón megjelent az IBFA világszervezet magyarországi elnöke, a fitnesz figure kategóriában hét különböző világszervezetnél huszonnégyszer világbajnoki aranyérmet szerző, sokszoros Superbody-győztes Gróf Brigitta, valamint Hajdu Sándor szövetségi edző is.

Házigazdák a világbajnokokkal (előtérben Dénes József, a Fanatic vezetője) /Fotó: Fanatic-facebook/

Dénes József, a Fanatic Body&Fitness Power vezetője, edzője, aki pályafutása során testépítőként mintegy hetven versenyt nyert (kiemelkedik a 2014-es római világbajnoki cím) büszkén tekinthet vissza az évre, hiszen tanítványai közül mindenki kihozta a maximumot magából, elég, ha az idei felfedezett Horváth Istvánt, vagy a még mindig nagyon fiatal Rakonczás Pétert említjük. Előbbi élete első világversenyén diadalmaskodott, utóbbi pedig a 21 év alattiaknál és a 21 év felettieknél is megvédte világbajnoki címét. Nem elhanyagolható eredmény a római IFBA szervezet világbajnokságán mastersben „csak” vb-ezüstig jutó Süli József, vagy a szintén mastersben vb-bronzérmes Lipták Mihály eredménye sem. De sorolhatnánk még az erőemelőket is, az Európa-bajnokságon remeklő Zsilák Szilvesztertől Roszik Istvánig.

Egyszóval volt mit ünnepelni pénteken, ahol nemcsak a Fanatic sportolói, hanem a klub támogatói, illetve a tagjaival jó barátságot ápoló futballisták is megjelentek.

A jó hangulatról Sztojka Tibi gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában