Blue Gym

2019.12.15. 21:49

Látványos gálával zárták le az esztendőt

December 15-én került sor a Blue Gym Aerobik Szabadidő Club és DSE hagyományos karácsonyi évzáró gálájára a Szarvasi Cervinus Teátrumban.

A szép számban megjelent érdeklődők és büszke családtagok Farkas Tamás képviselő megnyitó gondolatai után felejthetetlen kétórás programon vehettek részt. A 2019-es évben is kiemelkedő területi és országos sikereket elért egyesület különböző korosztályú csapatai és egyéni indulói, Melis Zsuzsa konferanszié közreműködésével a teátrum színpadán bemutatták színvonalas versenyszámaikat. Mindenki számára bebizonyosodott a Szarvas és Kondoros város lakóinak egész évben dicsőséget hozó sportolók teljesítménye mögött nagyon sok munka van.

A látványos produkciókat a közönség folyamatos vastapssal köszönte meg. Az egyesület vezetői Kalmár-Opauszki Anita és Roszik-Pásztor Mariann joggal lehetnek büszkék tanítványaikra, akik idén is bebizonyították, a Blue Gym közösséghez tartozni nem hétköznapi dolog, egy igazi életérzés, ahol a fiatalok és a felnőttek a segítő szülőkkel együtt egy összetartó nagy családot alkotnak.

Beküldött fotó

A karácsonyi évzáró gála hangulata hűen visszaadta mindezt, hisz a sok taps és a boldog mosoly mellett az elvégzett munka fáradtságai, a kialakult szoros barátságok és az együtt töltött felejthetetlen emlékek könnycseppeket varázsoltak a versenyzők, az edzőik és a nézőtéren ülők családtagok arcára is.

A gála zárása egy nagyon látványos közös tánc volt amiben az egyesület minden tagja részt vett. A jutalmak kiosztása után a versenyzők is megköszönték edzőiknek az egész évben értük végzett fáradhatatlan munkát, majd egy közös fényképpel és az elmaradhatatlan „Hajrá Blue Gym” csatakiálltással valamint egy slideshow megtekintésével fejeződött be a rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában