Cselgáncs

2019.11.04. 10:44

Tapasztalatszerzésnek sem volt utolsó a pápai cselgáncsverseny

Pápán rendezték meg a napokban a felnőtt II. osztályú magyar bajnokságot, ahol a békéscsabai HATO Judo és MMA SE három ifjúsági korú versenyzője is tatamira lépett.

G. P.

Legjobban a 78 kilogrammos súlycsoportban induló Halmágyi Tamara szerepelt, aki az ifjúsági korcsoportos magyar bajnoki címe után három szép ippongyőzelem mellett, csak a korábbi U23-as országos bajnoktól, Kozsák Vandától (Tanuki Judo Team) szenvedett vereséget és lett így ezüstérmes.

Molnár Evelin az 52 kilogrammosok között versenyzett. Két biztató mérkőzést vívott, végül a hetedik helyen fejezte be a küzdelmeket.

A 73 kg-os Molnár Szabolcs az első meccsén rögtön a súlycsoport egyik legjobbjával kezdett. Egy földharc-szituációt „benézett” és kikapott, így helyezetlenül zárt.

– Mindhárom judokánk kicsit megilletődötten küzdött az idősebb ellenfelek ellen, de ezt a helyzetet is tanulni kell – értékelt Halmágyi Antal edző, aki Tóth Szabolccsal együtt készítette fel a három fiatalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában