Labdarúgás

2019.10.11. 12:03

Király Gábor Békéscsabára látogat

A békéscsabai önkormányzat szakbizottsági elnöke, Bíró Csaba által kezdeményezett a „Sportcsillagok Békéscsabán” elnevezésű program keretében Király Gábor száznyolcszoros válogatott labdarúgó október 14-én, hétfőn érkezik Békéscsabára.

Verasztó Lajos

A kiváló kapus, aki pályafutása során többek között megfordult a német Hertha BSC, és TSC 1860 München, valamint az angol Crystal Palace, Burnley, Aston Villa, és Fulham csapatában is hétfőn 18 órakor a Kórház utcai stadion új, fedett lelátóján találkozik a fiatalokkal, és az érdeklődőkkel. A találkozón Király Gábor válogatottsági rekorder labdarúgó „szürke melegítőnacis” sportember mesél páratlan pályafutásáról, és válaszol a jelen lévők feltett kérdéseire. A nyilvános, ingyenes rendezvényen mindenki kaphat majd autogramot, s lehet közös fotókat is készíteni a kiváló sportemberrel.

Október 15-én, kedden 10 órakor Király Gábor a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába látogat, ahol a zártkörű rendezvényen találkozik az oktatási intézmény diákjaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában