Atlétika

2019.08.06. 10:53

A szeniorok olimpiáján jeleskedtek a gyulaiak

Az olaszországi Torinóban rendezik meg az European Masters Games nemzetközi versenyt, amely szenior olimpiaként is ismert.

Gajdács Pál

A nagyszabású multisport eseményen ötvenöt ország sportolói vettek, vesznek részt. A Békés megyei úszók sikereiről már hírportálunkon beszámoltunk, de nem voltak kevésbé eredményesek a Gyulasport NKft. atlétái sem. Volosinovszki Zoltánné és Nagyné Kotroczó Andrea dicséretesen küzdött és számaikban a legjobb tíz között zártak.

Az European Masters Games atlétikai versenyein több mint húsz kategóriában és nem kevesebb, mint tizenöt korosztályban küzdöttek az érmekért. A magyar csapat harminchét atlétával érkezett az észak-olaszországi nagyvárosba.

A Gyulasport NKft. színeit is képviselő Volosinovszki Zoltánné és Nagyné Kotroczó Andrea három versenyszámban készült a nyár legnagyobb nemzetközi szenior atlétikai viadalára.

Volosinovszki Zoltánné hármasugrásban a kifejezetten jónak számító hetedik helyen végzett 8 méter 58 centiméteres eredménnyel. Távolugrásban a dobogóról kevéssel lemaradva negyedik lett 426 centiméterrel.

A futószámokban jeleskedő Nagyné Kotroczó Andrea a 10 kilométeres road race küzdelmeiben állt rajthoz, ahol a kiváló eredménynek számító nyolcadik helyen ért célba 54:35 perces időeredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában