Asztalitenisz

2019.07.14. 20:27

Elbúcsúzott Balogh és Szántosi az Eb-től

Az ostravai ifjúsági és serdülő Európa-bajnokságon mindkét Békés megyei versenyző befejezte e küzdelmeket.

Verasztó Lajos

Vegyes párosban Szántosi Dávid (Szarvasi Körös ASE) Volentics Annával az oldalán a 32 közé jutásért 3:0-ra kapott ki a német Köhler, Pranjkovics párostól. Fiú párosban a 13 éves szarvasi fiatal, Balogh Bencével az oldalán szoros meccsen 3:2-es vereséget szenvedett az ukrán Oleskevich, Zavada kettőstől.

A lányoknál Balogh Ágnes Kíra (PET-BAU ASE Orosháza–Békési TE) a 32 közé jutásért a világranglistán a 15 éveseknél a 45. helyen álló ír Earley ellen mérkőzött, és 4:1-re kapott ki, úgy, hogy az elvesztett négy szett mindegyikében csak két pont volt a különbség az ellenfél javára. Leány párosban a 16 közé jutásért az Adamik, Balogh duó 3:0-ra kikapott a Hursey, Sommerova (walesi, cseh) kettőstől.

Vegyespárosban a 32 közé jutásért a Balogh Ágnes Kíra, Krebs Levente duó nagy csatában 3:2-es vereséget szenvedett a Panderevic, Hursey (bosnyák, walesi) kettőstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában