Atlétika

2019.06.05. 10:38

Gyulai gyerekek futottak Temesváron

A tavaly évre nyúlik vissza a Gyulasport NKft. és a temesvári atlétikai szakosztály kapcsolata. Idén második alkalommal postáztak meghívót a fürdővárosiaknak a bánsági városból, hogy fiataljaikkal belekóstolhassanak a Junior Athletics Championship sorozatába. Az első forduló rendezték meg a napokban, melyen a Nonprofit atlétikai szakosztályából 5 gyermek versenyzett különböző távokon. A

G. P.

2009-es születésű Molnár Zsófia és Nagy Melinda 300 méteren indultak, ahol előbbi lány a 2., utóbbi a 3. helyen ért célba.

Kovács Dalma (2008) 500 méteren versenyzett, és a 3. helyet szerezte meg. Bai Botond és Hegyi Botond (mindketten 2007-ben születtek)) 800 méteren álltak rajthoz. Bait csak egy fiú tudta legyőzni, druszája harmadikként ért célba.

A versenyen mindenki nagyon szépen teljesített, a legjobbat tudta kihozni magából. A rendezvény második fordulóját előreláthatólag ősszel tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában