röplabda

2019.05.07. 14:15

Bodnár Dorottya: újabb szezon Békéscsabán!

A Békéscsabai RSE kedden bejelentette, hogy Bodnár Dorottya a 2019-2020-as szezonban is a viharsarki csapatot erősíti majd.

G. P.

A korábbi válogatott kerettag, 23 éves, 183 cm magas center Egerben ismerkedett meg a sportág alapjaival, majd 13 éves korában érkezett Békéscsabára, ahol Nagy Attila keze alatt pallérozódott, s rövid időn belül a felnőtt együttesben is bemutatkozhatott.

Forrás: a BRSE Facebook-oldala

A játékos fiatal kora ellenére egyedülálló eredménysorral büszkélkedhet: 5x magyar bajnok, 2x Magyar Kupa, 2x MEVZA Kupa győztes.

A sportoló számos megkeresés ellenére további egy évre elkötelezte magát a legutóbbi szezonban CEV Kupa legjobb 4 közé kerülő klubhoz.

A Békéscsabai Röplabda SE jelenleg 8 aláírt szerződéssel rendelkező, fiatal, magyar játékossal bír a jövő szezonra. Feladó poszton Fábián Fanny és Marija Cicic, liberóként Molcsányi Rita, míg ütőként Glemboczki Zóra és Szedmák Réka szignálta már megállapodását. Mellettük Bodnár Dorottya, Bodovics Hanna és Pekárik Eszter személyében három válogatott center is az ötszörös bajnokcsapatot erősíti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában