kosárlabda

2019.05.21. 15:45

Békési SZSK: maradt az elnök és az elnökség

A hétvégén megtartotta éves közgyűlését a Békési Szabadidős és Sportjáték Klub, melyen először az edzők számoltak a szezonbeli történésekről.

G. P.

A felnőtt kosárlabdázók a 13. helyen végeztek az NB I. B Piros csoportjában, ami a búcsút jelentette. Az NB II.-ben szereplő U23-as csapat a középmezőnyben végzett egyforma teljesítményt nyújtva a Békéscsabai KK együttesével (11 győzelem, 11 vereség). Az utánpótlás gárdák az országos bajnokságban szerepeltek, az edzői beszámolók alapján a várakozásoknak megfelelő teljesítményt nyújtottak. Az U11 és U12es korosztály az országos bajnokság mellett a Békés Megyei Kosárlabda Szövetség által kiírt megyei bajnokságban is megmérette magát. Az U14-es korosztály pedig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban is kipróbálta magát.

A beszámolók sorát a felügyelő bizottság vezetője folytatta, amely a klub pénzügyi működésének törvényességét emelte ki. Takács János ügyvezető foglalta össze az elhangzottakat, majd bocsátotta szavazásra a beszámolókat, amit a tagság elfogadott.

Lejárt az elnökség ötéves mandátuma, így az elnök-, valamint az elnökség és a felügyelő bizottság tagjainak a megválasztására került sor. A tagság ismét Erdei Ferencet jelölte a Békési SZSK elnöki tisztére, amit az el is fogadott. Az elnökségben sem történt változás.

A választást követően a régi-új elnök, Erdei Ferenc szólt néhány szót a jövőről. Az Omnia Pub&Food Békés felnőtt csapata készül a jövő évi NB I. B Zöld csoportos bajnokságra. Rövidesen megkezdődnek a tárgyalások a játékosokkal, de keresik az új igazolások lehetőségét. Egy ütőképes csapat kialakítása a terv, amely jó eséllyel indul a Zöld csoport megnyeréséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában