atlétika

2019.05.15. 18:06

Battonyán egyeztettek a szupermaratonról

A Békéscsaba–Arad–Békéscsaba Szupermaraton békéscsabai főszervezői, Tóth Sándor és Czeglédi Katalin, valamint Mészár Sándor aradi főszervező a Battonyai Határátkelőhelyen Szepesi Sándor rendőralezredes kirendeltségvezető meghívására találkoztak a Turnui Határszervek vezetőivel.

V. L.

Évről-évre egyre nagyobb egyetértésben folynak ezek az egyeztetések. A gyorsított határátléptetés a korábbi évekkel megegyezően május 31-én 15-től–20,00 óráig a békéscsabai Csabai Rendezvénypajtában történik.

A helyszínen minden sportoló – aki futva, kerékpáron vagy görkorival ,,lépi„ át a határt – okmányait ellenőrzik, és elveszik azt, hogy a gyorsított határregisztrációt elvégezhessék a Határrendészeti Kirendeltség munkatársai – így kijelölt sávban sportolva haladhatnak át. A kisérőautók, szurkolók másik sávban mennek át a határon a megszokott helyszíni ellenőrzéssel.

A közvetlen kapcsolat egyik jellemzője például, hogy a Battonyai Kirendeltség létráját viszik át ilyenkor Turnuba is az információs zászló kihelyezésére. A határ mindkét oldalán szeretettel várják a sportolókat, ám arra felhívták a figyelmet, hogy a határon áthaladás max. 20 km/óra sebességgel történhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában