futás

2019.04.15. 15:14

Vivicittá: Varga István hatodik a félmaratonon

Kategóriájának nyertese a békéscsabai Varga István, akinek 1 óra 15:06-os időeredménye idén a Telekom Vivicittá Félmaraton férfi, és teljes mezőnyében is 6. helyet jelentette számára. Az Orosházáról érkezett Donka-Nagy Bernadett a 21 km-es távot kategóriájának 39. helyezettjeként teljesítette, ideje: 1 óra 49:12.

Verasztó Lajos

Idén minden eddiginél többen, 31 293-an neveztek a kétnapos 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futásra, ahol szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok kedvelőit várták a szervezők. A több, mint 2000 külföldi résztvevő mellett hazánk 1120 településéről érkeztek amatőr sportolók Budapestre.

Vasárnap reggel 9-kor Szalay-Bobrovniczky Alexandra Budapest főpolgármester-helyettese, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Révész Máriusz az aktív Magyarországért felelős kormánybiztosa és Szabó Melinda a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese indították el a 21 km-es táv futóit a Margitszigeten.

A rajtoltatók közül Szalay-Bobrovniczky Alexandra trióban, Gulyás Gergely és Révész Máriusz egyéniben teljesítették is a félmaratont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában