Karate

2019.04.11. 16:19

Második lett a szarvasi karatecsapat az országos bajnokságon

A szarvasi karatecsapat az Újpesti TE mögött – legeredményesebb vidéki egyesületként – a második helyen végzett az SKI hazai országos bajnokságon, amelyet a napokban Ercsiben rendeztek meg.

Munkatársunktól

A shotokan karate egyik legnagyobb nemzetközi stílusszervezete, az SKI amelynek elnöke a szarvasi Lovász György hétvégén tartotta éves legjelentősebb országos seregszemléjét Ercsiben tudtuk meg Ruzsinszki Györgytől a szarvasiak edzőjétől.

Az Ercsiben rendezett viadalon szerepelt szarvasi karetecsapat tagjai /Beküldött fotó/

A versenyre népes delegáció utazott a Körös-parti városból: az ifjak mellett a szenior korú karatésoknak is sikerült bizonyítaniuk rátermettségüket, hiszen két érmet is nyertek a felnőttek mezőnyében, Borzi Balázs a második helyen végzett, míg Lovász Gergely a dobogó harmadik fokára állhatott.

A számos dobogós helyezés eredményeképpen Szarvas csapata összesítésben második helyezett lett a fővárosi Újpesti TE csapatát követve, megszerezve ezzel a legeredményesebb vidéki csapat címét is.

A szarvasi karatésok következő megmérettetésének helyszíne a dél-nyugat szerbiai Csacsak lesz, ahol kvalifikációs versenyt rendeznek a novemberi chilei világbajnokságra.

A szarvasiak eredményei. 9 évesek. -35 kg: 2. Ruzsinszki Balázs. +35 kg: 3. Terjanszky Bence. 10 évesek. -35 kg: 3. Juhász Henrik. 11 évesek. -40 kg: 5. Benka Martin. 12 évesek. +40 kg: 2. Bartus Bátor, 3. Vincze Vilmos és Kemény Ákos. 14 évesek. -55 kg: 2. Kerti Kelemen. +55 kg: 1. Csányi Balazs, 2. Megyesi Hunor, 3. Kelemen Zsombor és Szrnka Artúr. 15 évesek. -65 kg: 1. Nagy Máté. +65 kg: 2. Bagi Dániel. Felnőttek: 2. Borzi Balázs, 3. Lovász Gergely.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában