Kézilabda

2019.04.26. 09:48

Győzni mennek Egerbe a lányok

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 18 órakor a tabella tizenkettedik helyén álló, tíz pontos EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE a sereghajtó, eddig két pontot gyűjtött egri Eszterházy SC vendége lesz.

Verasztó Lajos

Horváth Roland, a lila-fehérek vezetőedzője így vélekedik a találkozó esélyeiről:

– Egerbe győzni megyünk, bár tudjuk, hogy a hazai együttes nem könnyen adja meg magát. Ezt igazolja, hogy másfél hónapja a Fehérvár KC csak négy góllal tudott győzni a hevesiek otthonában. Továbbra is sok a hiányzónk, de azok akik pályára lépnek mindent megtesznek majd a győzelem érdekében. Nem számíthatok a műtéten átesett Balog Judit kapusra, az irányító Szögi Tímeára, és a beállós Zöldi-Tóth Katalinra.

Az egriek leggólerősebb játékosa, a korábban Békéscsabán is megfordult beállós, Sári Barbara, aki jelenleg ötödik az NB I.-es góllövőlistán 136 találattal, igaz ebből hatvanegyet hétméteresből szerzett. Még két egykori lila-fehér kézilabdázó szerepel az hevesi együttes keretében, Hanczvikkel Zsanett, és Borbély Márta.

Borítókép: MW archív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában