labdarúgás

2019.03.14. 14:11

Második helyen a csabai veteránok

Bátaszéken vendégszerepelt a napokban a békéscsabai veterán labdarúgó válogatott. A 6 csapatot felvonultató Kakas Kupán a megyeszékhelyiek döntőbe verekedték magukat és csak a büntetőpárbajban maradtak alul a dunaújvárosiakkal szemben.

G. P.

A csabaiak a Bátaszékkel kezdtek a csoportjukban és Kucsera és Kovács góljaival 2–0-ra győztek. Kucsera eredményességének köszönhetően a Komlót is legyőzte (1–0) a viharsarki veterán legénység, amivel a csoportja élén végezve bejutott a döntőbe. A rendes játékidő 1–1-es eredményt hozott (a békéscsabai gólt Brlás lőtte), majd jöhettek a büntetők. Kovács nem hibázott, Zielbauer és Brlás ugyanakkor rontott.

A bátaszéki Kakas Kupa veterán labdarúgótorna végeredménye: 1. Dunaújváros, 2. Békéscsaba, 3. Bátaszék, 4. Siófok, 5. Komló, 6. Bóly.

A békéscsabai csapatot a következő játékosok alkották: Szilágyi Ferenc, Karácsony László, Zielbauer Miksa, Kovács János, Brlás János, Evanics István, Kucsera Mihály, Orbán Ambrus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában