biliárd

2019.03.20. 15:36

Bíró Imre nyerte a finálét

Elrajtolt a 2019. évi versenyszezon az Eurokegel első osztályú kategóriájában.

Az idei év első kiemelt versenyének a Mezőberényi Biliárd Klub adott otthont. A magas színvonalú izgalmas versenyen az elődöntő párosítása külön izgalmakat hozott, ahol Szűcs Sándor, és a mezőny másik ikonikus tagja, Bíró Imre csatázott, kettőjük párharcát most utóbbi, a gyomaendrődiek kiválósága nyerte.

A másik ágon a Csabai BK versenyzője, Bencsik Tibor, aki régóta adós volt egy kiugró teljesítménnyel, a tulajdonképpen újoncnak számító, de már rutinos gyomaendrődi eurokegelessel, Dávid Gáborral találkozott. Kettőjük párharcát a békéscsabai biliárdos nyerte.

A bronzmérkőzés, és a döntő a fáradtság miatt már kevesebb izgalmat tartogatott, ahol a fináléban az egész nap folyamán magabiztosan játszó Bíró Imre győzött. A harmadik helyet Szűcs Sándor szerezte meg.

Az eurokegel első versenyének végeredménye az első osztályban: 1. Bíró Imre (Korona BK, Gyomaendrőd), 2. Bencsik Tibor (Csabai BK, Békéscsaba), 3. Szűcs Sándor (Belvárosi Cápák BK, Békéscsaba), 4. Dávid Gábor (Korona BK, Gyomaendrőd).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában