Futsal

2019.02.26. 17:06

Szünet után fordított a Berettyóújfalu

Az NB II.-es női futsal-bajnokság 3. fordulójából elmaradt mérkőzést pótolt vasárnap a Békéscsabai Wanted együttese. A viharsarki lányok az idény közben Debrecenből erősítő Berettyóújfalu csapatát fogadták.

V. L.

Kifejezetten jól kezdtek a csabaiak, és már az elején vezetéshez jutottak. Ügyesen tartották is a megszerzett előnyt az első félidő során, bár a végén kapott gól nem jött jókor. A térfélcserét követően gyorsan egalizáltak a vendégek, akik lendületben maradtak. A házigazdák a játékrész közepéig derekasan helytálltak, ekkor azonban egy 5 perces rövidzárlat állt a játékukba, ami kihasználva, eldöntötte a meccset a Berettyóújfalu.

Békéscsabai Wanted SC–MVFC Berettyóújfalu 3–7 (2–1)

NB II-es női-mérkőzés. Békéscsaba, 50 néző. V.: Baráth, Szigeti (Gyebrovszki). Békéscsaba: László – Sugár, Balogh V., Püski, Kardos. Cs.: Horváth S., Horváth I., Simonka, Urbán, Megyeri, Bognár, Rózsa. Edző: Domokos András.

G.: Horváth S., a 4., Balogh V., a 20., Püski, a 38., ill. Dancs, a 20., a 21., Nagy-Peti, a 29., a 31., Erdős, a 30., Szabó T., a 32., Vasvári, a 35. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában