Kézilabda

2019.02.22. 16:19

Dunaújvárosba látogat az Előre NKSE  

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 18 órakor az EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE csapata Dunaújvárosban lép pályára. A lila-fehérek legutóbb hazai pályán jó teljesítményt nyújtottak, és megérdemelten győzték le az esélyesebb Debrecent, így tíz ponttal a tabella tizedik helyén állnak. A dunaújvárosiak legutóbb kikaptak Siófokon, jelenleg 12 ponttal kilencedikek a táblázaton.

V. L.

Horváth Roland, a lila-fehérek vezetőedzője a következőket mondta a találkozóval kapcsolatban: – A Dunaújváros egy jó csapat, amely a mérkőzés esélyese. Mi nem feltartott kézzel utazunk a találkozóra, és szeretnénk egy jó mérkőzést játszani a házigazdákkal. Sajnos továbbra sem számíthatunk Zöldi-Tóth Katalinra, és vannak még olyanok a keretben, akik kisebb problémákkal küzdenek.

A házigazdáknál több volt békéscsabai kézilabdázó is szerepel, így a védekezés specialista, Cifra Anita, valamint a korábban már a válogatottban is bemutatkozott beállós, Dombi Luca. Az újvárosiak leggólerősebb játékosa, a balkezes átlövő, Szekerczés Luca, aki eddig 103 gólt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában