Asztalitenisz

2019.01.12. 19:14

Győzelemmel kezdte a tavaszt a Mezőberény

Mutatjuk a szombati asztalitenisz eredményeket.

V. L.

HED-LAND Mezőberényi SE I.–Komló 6:3

Asztalitenisz Extraligás férfi mérkőzés, Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Sebestyén P. 2, Vajda 2, Kiss D. 1, Szabó K. 1.

A tavaszi nyitófordulóban a párost a vendégek nyerték. Az egyéni mérkőzések során a hazaiaknál Sebestyén Péter, és Vajda Viktor két-két ellenfelét győzte le, ezzel nagy mértékben hozzájárultak a mezőberényi együttes sikeréhez. Újabb győzelmével az újonc csapat őrzi helyét a legjobb négy között a tabellán.

Budaörs–PET-BAU ASE Orosháza I. 7:0

Extraliga, női, Budaörs.

A papírformának megfelelően magabiztosan győzött a válogatottakat szerepeltető hazai csapat. Az egykori orosházi, volt válogatott Lovas Petrát, valamint a jelenlegi válogatott Pergel, Szandrát, és Nagyváradi Mercédeszt szerepeltető Pest megyei csapat könnyedén hozta a mérkőzést. Az orosháziaknál Horváth Lilla lázasan állt asztalhoz, és a két fiatal, Nagypál Márta és Göndör Fanni sem tudott nyerni.

ATSK Szeged–PET-BAU ASE Orosháza II. 5:13

NB I., női, Szeged. Orosházi győztesek: Csáki 4, Benkő 3, Hudák 3, Szabó M. 2, a Csáki, Hudák páros.

A dél-alföldi rangadón a várakozásnak megfelelően az orosházi csapat szerezte meg a győzelmet. A párosok után 1:1 volt az állás, majd a folytatásban a rutinos Csáki Rita vezérletével megérdemelten nyerték a találkozót az orosházi lányok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában