Labdarúgás

2018.11.02. 16:05

Vácra tartalékosan utaznak a lila-fehérek

Az NB II.-es bajnokság tizenötödik fordulójában vasárnap 13.30 órakor a tabella harmadik helyén álló, 27 pontos Békéscsaba 1912 Előre együttese a korábbi békéscsabai vezetőedző, Zoran Szpisljak által irányított Vác ellen lép pályára a Duna-parti városban.

V. L.

A táblázat tizenharmadik helyén álló, eddig 16 pontot gyűjtött váciak csaknem kétéves szünet után most térnek vissza a felújított stadionjukba. A Vác hét közben a Magyar Kupában 3–1-re kapott ki a bajnok Mol Viditől.

Boér Gábor, a lila-fehérek vezetőedzője így fogalmazott a mérkőzéssel kapcsolatban: – Nem szoktam azzal foglalkozni, hogy ki ül az ellenfél kispadján. Mi a saját játékunkat igyekszünk bemutatni, és a héten megpróbáltunk felkészülni a Vácból. Szoros mérkőzésre számítunk, amelyen sok lesz a hiányzónk, de szeretnénk minél eredményesebben szerepelni a váciak otthonában.

Az Előrének sok lesz a hiányzója vasárnap. Összegyűlt sárga lapjai miatt Király Patrik nem tud a kerettel tartani, ahogy az ellenfél csapatában a volt csabai Kákonyi Dániel sem léphet pályára hasonló okok miatt.

A sérültek közül, Babinyecz Balázs, Pilán Márkó, Ilyés Tamás és Tóth Dániel felépülésére még várni kell. Ráadásul a Tatabánya elleni szerdai Magyar Kupa mérkőzésen Mészáros Márk is meghúzódott, Gránicz Patrik pedig rúgást kapott a lábára, és a pénteki edzést már nem is tudta teljesen végigcsinálni.

A fiatal Mezei Szabolcs betegséggel küzdött a héten. A csabaiak házi gólkirálya, az eddig kilenc gólt szerzett Szatmári István pedig még korábban szintén rúgást kapott a bokájára.

A váciaknál Kákonyi mellett még egy korábbi csabai, a védő Dlusztus András tagja a keretnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában