labdarúgás

2018.08.31. 17:17

Vasárnap jön a Siófok

Vasárnap 17 órakor az NB II. hetedik fordulójában az eddig 11 pontot gyűjtött, a tabella negyedik helyén álló Békéscsaba 1912 Előre együttese a tizenhetedik, 5 pontos Siófok csapatát fogadja a Kórház utcai stadionban.

V. L.

Boér Gábor, a Békéscsaba 1912 Előre fiatal vezetőedzője így vélekedik a találkozó esélyeiről: – A Vasas ellen a csapat jól helytállt a hétközi találkozón, és értékes ponttal távozott a fővárosból. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, ami nem lesz könnyű feladat, hiszen a Siófok legutóbb hazai pályán nyert a jó erőkből álló Győr ellen, és ezzel megszerezte első győzelmét az idényben. Nálunk a fiatalok továbbra is lehetőséget kapnak, majd mivel továbbra is több sérültünk van. Szombaton még a bajnoki találkozó időpontjában edzést tartunk. A kezdőcsapatot csak közvetlenül a találkozó előtt jelölöm ki.

A Siófok a nyáron több labdarúgót is igazolt, így Paksról az NB I-et megjárt, rutinos hálóőrt, Molnár Pétert. A Mol-Vidi FC-től kölcsönbe érkezett Bolla Bendegúz, és Réti Patrik, míg a szombathelyi Haladástól szintén kölcsönbe, Medgyes Zoltán és Tóth Martin. Nyíregyházáról igazolták Csilus Tamást.

A Siófokban két korábbi békéscsabai labdarúgó szerepel, a belső védő, Fehér Zsolt, és a támadó, Szilágyi Péter, aki a nyáron Ceglédről igazolt a Balaton-partiakhoz. Mellettük a korábban az NB I-ben is megfordult, egykoron az Orosháza FC-ben szerepelt labdarúgó, Petneházi Márk szerepel még a Siófok keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában